Doneer!

Gedoneerd 100%
 €3500,- opgehaald van de €3500,-

GESLOTEN!


Wat leuk dat je ons wilt helpen de film te realiseren!

Een documentaire maken kost veel tijd, maar ook veel geld. Dit geld wordt gebruikt voor huur van apparatuur, huur van een studio en de aankleding ervan en nog veel meer. Bij elkaar hebben we een bedrag van €3500,- nodig om de film zo mooi mogelijk te maken, en hopen wij dit bedrag binnen 30 dagen bij elkaar te krijgen. Wat fijn dat je ons daarbij een beetje helpt!

Voor de donatie krijg je ook iets leuks terug: meekijken bij de montage, kaartjes voor de première of liefdesadvies! Hieronder zie je wat je kan verwachten per donatie*:
*Je kunt eventueel ook doneren zonder rewards, of anoniem doneren.

Hoe het werkt:

Vul hieronder je gegevens in, zodat we kunnen herleiden van wie de donatie komt. Op de pagina “Donateurs” komen alle lieve mensen te staan die meehelpen aan de film – en natuurlijk wordt je naam ook vermeld in de aftiteling van de film! Je kan ervoor kiezen anoniem te doneren, maar dan loop je wel mooie rewards mis.

Vul het bedrag in dat jij wil doneren, dit mag uiteraard afwijkend zijn van bovenstaande bedragen . Mocht je geen reward(s) willen ontvangen, dan kun je dat achter je bedrag aangeven, bijvoorbeeld:
€50 – geen ansichtkaartjes, wel premièrekaartjes, of:
€50 – geen rewards.

Na het invullen en verzenden van dit formulier, kan je het bedrag overmaken op rekeningnummer:
NL 66 ABNA 0572 3298 30 op naam van A. L. Lourenburg.

Namens de hele crew, heel erg bedankt en we zien je hopelijk op de première!